Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.10.2018 12:20 - Да се влюбиш във вещица/откъс от романа/
Автор: einfach Категория: Изкуство   
Прочетен: 2248 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                 Има един друг свят...

      Това се случи през онази шеметна година, когато Агенцията по контрола, неправомерно присвоила си цялата власт, се опита да пороби душите на хората. Понякога е необходимо да се появи една екстремна, крещяща несправедливост, за да започнем да се пробуждаме. И тогава, когато всичко изглеждаше загубено, природните сили се намесиха, използвайки нестандартни средства като цветовете, ароматите и съвпаденията, за да обърнат играта в полза на доброто. Осъзнавайки важността на простите неща, които бяха на път да изчезнат от живота им, хората започнаха да се пробуждат за истинските си потребности и повсеместно отхвърлиха натрапените им фалшиви ценности. Алчността и стремежът към власт не познават граници. Но има природни закони, втъкани от Създателя, които са по-могъщи от всеки силен на деня. Затова никой не трябва да се самозабравя. В един момент равновесието рязко се възстановява и колкото по-силно е отместено махалото, толкова по-мощно е обратното му движение.

Има един друг свят, свят все още невидим за повечето хора, но той е по-реален от материалния свят. Това е светът на причините. От него се заражда видимият свят. Затова трябва да развиваме истинските си

сетива и да търсим автентичното си лице. Само те могат да прокарат моста между световете и да ни помогнат да видим цялостната картина. Няма по-важна задача на този свят, от това да бъдем себе си.

Това не е краят на историята. Дори не е началото на края. Защото сега, когато не сме вече същите, пред нас се разкриха нови неочаквани хоризонти. Животът ни стана още по-истински и автентичен. Хората постепенно се върнаха към ежедневието си, такова каквото наистина трябва да бъде. Фалшивите ценности и правила отпаднаха много бързо и то по един естествен начин. Но след това, което преживяха, хората не бяха

вече същите. Те станаха изключително внимателни към привнасянето и налагането на правила и ценности, неотговарящи на вътрешната им  същност. Степента на будност премина на едно по-високо ниво, а в историята този период остана да фигурира като „Диктатурата на Агенцията по контрола“. Включиха го и в учебниците, за да не забравят бъдещите поколения, до какво може да доведе безразличието, липсата на гражданска позиция и не отдаване нужното внимание на случващото се около нас. Въведе се и нова дисциплина в училищата, нарекоха я Пробуждане. Защото един спящ човек може лесно да бъде измамен, но не и този, който е дълбоко и истински буден!

Времето за чакане изтече.

Събудете се! Сега!




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: einfach
Категория: Изкуство
Прочетен: 63910
Постинги: 39
Коментари: 19
Гласове: 109
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930